Belangrijk om te weten!

Twee keer per jaar is het mogelijk om te starten met trainingen.

Dit is in september en in maart/april (na afloop van de beginnerscursus). Als het seizoen eenmaal is begonnen is het niet mogelijk om in te stromen.

Circa een maand van te voren is het mogelijk om aan te melden voor de trainingen.

Beginnerscursus:

Wij hebben 1 moment voor niet ervaren/startende survivallaars ingesteld. Buiten deze periode kan je niet instappen! Dit moment is de eerste week van september . De cursus wordt gegeven op de donderdagavond en zal maximaal 6 lessen zijn.

Om lid te kunnen worden moet je minimaal 8 jaar zijn en een zwemdiploma hebben. Aanmelden voor de beginnerscursus kan tot een week van te voren via het aanmeldformulier.

Kosten:

De kosten voor de beginnerscursus bedragen € 30,00.

Survival tip

Geschikte kleding is belangrijk. Loop op stevige sportschoenen (schoenen met spikes of noppen zijn niet toegestaan). Een strakke hardloopbroek / tight is aan te bevelen. Draag in ieder geval géén korte broek, ook niet als de temperatuur daar hoog genoeg voor lijkt. Schurende touwen en balken overwinnen is dan zeer oncomfortabel. Onder een t-shirt kun je, afhankelijk van de temperatuur, een thermisch hemd en/of shirt dragen.

Is het erg koud? Met een muts kun je het warmteverlies van je lichaam aanzienlijk beperken. Een laagje vaseline kan je beschermen tegen de kou bij het doorwaden van sloten en dergelijke.