Vrijwilligers gezocht voor razzia

Via de media hebben jullie al kennis kunnen nemen van het feit dat het de bedoeling is van 2 tm 5 September het stuk RAZZIA op te voeren in het park (grasveld naast Oldruitenborg). In aanloop naar dit project is afgesproken met de organisatie dat we ondersteuning middels vrijwilligers uit de lokale gemeenschap willen organiseren. Meer specifiek lokale verenigingen / groepen zoals fanfare, wagenbouw, survival etc

Per avond zijn 2 groepen van 10 personen nodig die:

  • Helpen bij parkeren (paar locaties)
  • Publiek in goede banen leiden bij tribune en
  • Nodige hand en span diensten rondom de avond.
  • Vertegenwoordigers (1-2) van de groep die in de voorbereiding helpen met locatie klaarmaken (verlichting en andere hand en span diensten)

Waarom 2 groepen: verenigingsleven in Vollenhove optimaal te laten meedelen / meedoen. Groepen dienen officieel te zijn geregistreerd met eigen bankrekening etc. Per groep valt er 500 Euro te verdienen, dit geld zal rechtstreeks worden overgemaakt naar de groepsbankrekening. Meer details volgen dichter bij de datum van de voorstellingen, met voorbehoud dat de vergunningen worden verleend en de Corona situatie stabiel blijft.

Als lokale organisatie menen wij dat dit een schitterend evenement is dat we graag hier willen organiseren en tevens wat extra’s brengt voor het lokale verenigingsleven. Help je mee dit doel te realiseren geef je dan op. Als survival zijn we gevraagd om op vrijdag 4 september te helpen. Wil je meehelpen geef je dan op.

Let op: je kan ook voor zaterdagmiddag/zaterdagavond opgeven, maar we moeten minimaal 10 mensen aanleveren voor een dagdeel.

NB: wil je dat de beloning bestemd wordt voor de ultra-survival run geeft dit dan hieronder aan, in andere gevallen is de beloning voor de trainingsgroep zodat deze kosten van het abonnement laag gehouden kunnen worden.

Aanmelding vrijwilliger Razzia vrijdagavond 4 september

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.