Belangrijk om te weten!

Voordat je mag aanmelden is het verplicht je eerst als lid aan te melden bij de Survivalrunbond Nederland.

Voor € 17,50 per jaar ben je een volwaardig lid. Je ontvangt drie keer per jaar het bondsmagazine SURVIVALRUN en je kunt als SBN-lid een wedstrijdlicentie aanvragen na het behalen van een aantal kwalificatieruns. Je bent als lid ook verzekerd voor ongevallen tijdens survivalruntrainingen of survivalruns bij organisaties aangesloten bij de SBN.
Meld je nu aan…

Let op! je SBN-lidnummer wordt ook je lidnummer bij de Survival Trainingsgroep Vollenhove.

De kosten van het lidmaatschap kost voor het eerste lid van een gezin 60 Euro, tweede lid 45 Euro, derde lid 35 Euro en daaropvolgende leden gratis.

Zie ook https://trainingsgroep-survivalvollenhove.nl/contributie/

Aanmelden Trainingsgroep Vollenhove

4 + 4 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Beginnerscursus:

Wij hebben 1 moment voor niet ervaren/startende survivallaars ingesteld, Buiten deze periodes kan je niet instappen! Dit instapmoment is de eerste week van september. De cursus wordt gegeven op de donderdagavond en zal maximaal 6 lessen zijn.

Om lid te kunnen worden moet je minimaal 8 jaar zijn en een zwemdiploma hebben. Aanmelden voor de beginnerscursus kan tot een week van te voren via het aanmeldformulier.

Kosten:

De kosten voor de beginnerscursus bedragen € 30,00.

Aanmelden kan hier

Survival tip

Geschikte kleding is belangrijk. Loop op stevige sportschoenen (schoenen met spikes of noppen zijn niet toegestaan). Een strakke hardloopbroek / tight is aan te bevelen. Draag in ieder geval géén korte broek, ook niet als de temperatuur daar hoog genoeg voor lijkt. Schurende touwen en balken overwinnen is dan zeer oncomfortabel. Onder een t-shirt kun je, afhankelijk van de temperatuur, een thermisch hemd en/of shirt dragen.

Is het erg koud? Met een muts kun je het warmteverlies van je lichaam aanzienlijk beperken. Een laagje vaseline kan je beschermen tegen de kou bij het doorwaden van sloten en dergelijke.